| Författare |
|
Lena Walstam Guest Group

Registrerade sig: 26 August 2005
Uppkopplingsstatus: Uppkopplad Inlägg: 264
|
| Skickat: 27 August 2005 kl 16:39 | IP Loggad
|
|
|
Jag har blivit uppringd av ett företag, "yrkesregistret (yreg.se)", som erbjuder sig att göra min hemsida gratis, för att kunna använda mig som referens. Det låter ju jättebra, men jag blev tveksam eftersom jag måste tacka ja senast i veckan om jag skall få ta del av erbjudandet. Är det någon här som känner till yrkesregistret? De verkar inte finnas med på webbfacit i varje fall. Tacksam för svar!
-Lena
|
| Tillbaka till Toppen |
|
| |
galax Guest Group

Registrerade sig: 26 August 2005
Uppkopplingsstatus: Uppkopplad Inlägg: 264
|
| Skickat: 29 August 2005 kl 11:32 | IP Loggad
|
|
|
Varning för Yreg.se! Har haft att göra med dom ett flertal ggr när missnöjda kunder vill byta webbhotell. Mycket krångel, långa handläggningstider, problem med att få med sig .com domäner till nya hotellet. Ingenting är gratis; om man gör en hemsida "gratis" vill man ta igen det på dyrare domännamn, dyrare hyra på hotellet mm.
Välj annat alternativ.
MVH CO, galaxwebb@hotmail.com Har en annan e-postadress till företaget också men lägger hellre ut den här pga risk för SPAM mm.
|
| Tillbaka till Toppen |
|
| |
Stingray Newbie


Registrerade sig: 29 August 2005 Land: Sweden
Uppkopplingsstatus: Frånkopplad Inlägg: 3
|
| Skickat: 29 August 2005 kl 11:46 | IP Loggad
|
|
|
STOR VARNING....
Precis som galax säger, välj en annan om du vill slippa problem, det är INTE gratis även om dom säger det.
Tommy
__________________ Theres no business like Showbusiness
|
| Tillbaka till Toppen |
|
| |
Janne Newbie

Registrerade sig: 29 August 2005
Uppkopplingsstatus: Frånkopplad Inlägg: 2
|
| Skickat: 29 August 2005 kl 12:14 | IP Loggad
|
|
|
Yrkesregistret är gamla Comitnet och hela deras affärsidé går ut på att blåsa småföretagare. Gör en sökning på Google eller läs artikeln på InternetWorld
|
| Tillbaka till Toppen |
|
| |
administrator Admin Group

Registrerade sig: 26 August 2005 Land: Sweden
Uppkopplingsstatus: Frånkopplad Inlägg: 47
|
| Skickat: 29 August 2005 kl 13:57 | IP Loggad
|
|
|
Är det någon här som tidigare har arbetat på Commitnet, eller på annat
sätt har "inside-information" på företaget? Referenserna på http://
www.referenser.com/ (som tillhör f.d. commitnet) är ju rätt hyggliga, så
det vore intressant att få en mer ingående analys i hur de egentligen
arbetar.
|
| Tillbaka till Toppen |
|
| |
administrator Admin Group

Registrerade sig: 26 August 2005 Land: Sweden
Uppkopplingsstatus: Frånkopplad Inlägg: 47
|
| Skickat: 29 August 2005 kl 13:58 | IP Loggad
|
|
|
PS, hur är förövrigt
http://www.wcp.se/
Inblandade i härvan? är det samma bolag som yreg/commitnet, eller hur
är det?
|
| Tillbaka till Toppen |
|
| |
galax Guest Group

Registrerade sig: 26 August 2005
Uppkopplingsstatus: Uppkopplad Inlägg: 264
|
| Skickat: 29 August 2005 kl 16:19 | IP Loggad
|
|
|
Ser mycket skumt ut det här med Web Country Production, det liknar helt klart Yreg och Comitnet. Både Yreg och WCP anger Peter Dahls hemsida som referens! En varning här med?
|
| Tillbaka till Toppen |
|
| |
administrator Admin Group

Registrerade sig: 26 August 2005 Land: Sweden
Uppkopplingsstatus: Frånkopplad Inlägg: 47
|
| Skickat: 29 August 2005 kl 16:25 | IP Loggad
|
|
|
WCP ligger inte med på webbfacit i varje fall, vilket väl kanske kan vara till
någon liten tröst. Dessvärre är det väldigt svårt för "vanliga" företag att
veta vilket webbföretag som kan leverera, eftersom webbföretag dels
säljer tjänster, dvs jobb som inte ännu är utförda, och dels eftersom
branschen är så pass ung att många i branchen dessvärre beter sig lite
omoget och oseriöst ibland. Det finns heller ingen kunskap om hur man
upphandlar webbtjänster, varför dessvärre både företagen som behöver
webbtjänster, och webbföretagen själva, skapar den här situationen. Det
enda man kan göra är att försöka föregå med gott exempel och göra det
så tydligt som möjligt för kunden vad denne får för pengarna, hur
branschen ser ut och vilka alternativ som finns.
|
| Tillbaka till Toppen |
|
| |
Meistro Guest Group

Registrerade sig: 26 August 2005
Uppkopplingsstatus: Uppkopplad Inlägg: 264
|
| Skickat: 06 September 2005 kl 11:39 | IP Loggad
|
|
|
Nu har jag blivit uppringd av yreg 3 gånger, och jag undrar om de
egentligen är så oseriösa som de har fått kritik för. Varje gång har jag
hänvisat till Webbfacit och att de gärna får presentera sig här och berätta
om huruvida deras dåliga rykte är befogat eller inte.
Jag har googlat runt och läst på diverse olika sidor på nätet om kunder
som bundit upp sig på avtal och inte får någon bra hemsida m.m, men vi
vet väl alla som arbetar med kunder att de inte är de allra lättaste att alla
gånger göra nöjda? Och att avtal som inte sägs upp inom t.ex. 3 månader
förlängs med 12 är väl inget konstigt i sig. Vi kör så själva med vårt
publiceringsverktyg.
Hur som helst, jag bad yregs represetanter att förklara sig lite här i
forumet, så förhoppningsvis kan vi reda ut detta, en gång för alla.
|
| Tillbaka till Toppen |
|
| |
the boss Guest Group

Registrerade sig: 26 August 2005
Uppkopplingsstatus: Uppkopplad Inlägg: 264
|
| Skickat: 19 September 2005 kl 16:42 | IP Loggad
|
|
|
jag har yreg och blir inte av med dem,dem har bundit mej till 3 år till.och en djävla massa pengar till ingen nytta.jag kommer göra allt jag kan för att rata dem,det är väl tur man känner media folk & hd åkare den här gången tänker jag inte ge upp kosta vad det vill. ALLA SOM SER DET HÄR KAN JU SPRIDA DET VIDARE.DEM E BRA PÅ ATT RAGGA KUNDER ,MEN E INTE SÅ TREVLIGA SEN NÄR MAN SKRIVIT PÅ AVTALEN.NÄ FY FAAAN FÖR YRKESREGISTRET DEM SUGER !!!!!!!!!
|
| Tillbaka till Toppen |
|
| |